ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
για παραγγελίες άνω των 30€
Τηλ.: 22 99 990 550
Ωράριο: Δευ - Παρ: 09:00 - 21:00 | Σαβ: 09:00 - 17:00
  • Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κατάστημα

AirScream AirsPops Starter Kit – 1.2ml 19mg Salt

19,90

Share this

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Airscream είναι ο ξεχωριστός μινιμαλιστικός σχεδιασμός του. Mε απόλυτα πρακτικό μέγεθος εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και ταυτόχρονα χωράει άνετα στην τσέπη. Το Airpops δεν έχει κουμπιά, ενεργοποιείται με την εισπνοή και απενεργοποιείται αυτόματα μετά τη χρήση.

Η συσκευή ενεργοποιείται χωρίς κουμπιά, με την εισπνοή. Κατά τη διάρκεια της άτμισης ανάβει ενδεικτική λυχνία.  Η ενδεικτική λυχνία αυτή σας ενημερώνει και για το υπόλοιπο της μπαταρίας σας.
– Λευκό φως όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη
– Αναβοσβήνει όταν χρειάζεται φόρτιση

Η συσκευή περιλαμβάνει 1 αμπούλα με καπνική γεύση Ocean Tobacco 19mg/ Salt.

O ατμοποιητής έχει χωρητικότητα υγρού 1.2ml και 1.0Ω αντίσταση για ικανοποιητική παραγωγή ατμού και καθαρή γεύση. Διαθέτει προγεμισμένη κάψουλα που σας απαλάσσει απο τη διαδικασία γεμίσματος.

Mερικές γεύσεις ακόμα για να επιλέξετε είναι το Virginia Tobacco, Blue Cream, Ocean 11 Tobacco, Mangolicious και Lemon S που σας εξασφαλίζουν απόλαυση  χωρίς συμβιβασμούς. Οι ειδικά σχεδιασμένες κάψουλες υγρού διαθέτουν τεχνολογία no-spill που εμποδίζουν τη διαρροή υγρού και διαθέτουν ένα διάφανο τμήμα πάνω στην κάψουλα για να ελέγχετε τη στάθμη του υγρού.

Ετικέτα: .
ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ για παραγγελίες άνω των 30€